HTML

krisoft

gondolatok projektekről, arról hogy épp mit csinálok.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Kitchen Budapest, kritika

2008.02.14. 23:20 Krisoft

Kritika? Hát ki vagyok én, hogy kritizálhassak?

Egy látogató, azt hiszem. És nekem csinálják a weblapot. Ha mégsem akkor baj van… Ha csak azért csinálják, hogy legyen akkor is baj van…

Ha annyi a munka, hogy nem jut idő lekommunikálni, akkor nincs baj. Az jó, sőt örömteli, de akkor weblap sincs. És azt hiszem ez a helyzet most a KBnél.

Jól átgondolt szerkezet, szinte vezeti a szemet, és a kurzort. A projektek random-kiemelése zseniális. Csak sajnos ordít róla a folyamatos frissítés hiánya. Miért máshonnét kell értesülnöm arról, hogy az egyik kiemelt projektet prezentálták valahol? Nincs egy ember, aki nettre bökjön pár sort? Vagy körülményes a CMS? Ez persze csak a leglátványosabb tünet. Az hogy az egyes projektekről csak egy leírás olvasható sajnálatos. Élvezném végigkövetni az utat amit bejártok nap mint nap. De legalábbis hétről hétre egy kis beszámolóval közelíthetnétek a látogatóitokhoz. Az oly sok helyen hivatkozott közösségi létet a weboldal működésével nem tükrözi vissza. Valahogy nem csábít kommentek írására.

Félre értés ne essék. Ez egy kiemelkedően jól összerakott oldal a magyar viszonyok között. Csak olyan… statikus. Valami disszonáns érzete van az embernek, ha a Kitchenes hölgyek/urak kreatív munkáját nézi, és összehasonlítja az azokat a széles tömegeknek bemutató weboldallal. Több is lehetne ebből, valahogy. Mondjuk egy kicsit blogszerűbben Azt hiszem.

Szólj hozzá!

Címkék: blog web2 kritika kitchen budapest

A bejegyzés trackback címe:

https://krisoft.blog.hu/api/trackback/id/tr72339822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása